– Mellem Silkeborg og Herning er der udgravet mange søer lige ud til motorvejen, og de gemmer på masser af liv, fortæller Rasmus Wølck. – Dagen’s mål var at fange en af Tazsøs giganter på død agn løftet fra bunden. Jeg riggede mit stykke makrel op, og kastede det ud i søen. Da jeg kender denne sø temmelig godt, og har en viden om hvor der er lidt dybere partier, kastede jeg derud. Søerne er ikke ret dybe – blot 2-3 meter, så man finder temmelig hurtigt ud af, hvor højt agnen skal svæve over bunden.

– Mens min deadbait lå derude, kunne jeg ligeså godt fiske lidt aktivt efter, hvad der lige gemte sig. Jeg kunne hurtigt konstatere, at der var en del smågedder, som ville lege med. 11 styks fra 25-50 cm var inde og vende samt retur igen, inden der kom en lille lyd ovre fra baitrunneren. Nu var det min døde agn, der var blevet taget, så jeg måtte over og se, hvad det kunne være. Tilslaget blev givet, og jeg kunne temmelig hurtigt mærke, at det ikke var en af de små gedder. Noget tungt svømmede rundt der ude med min agn i munden. Til sidst kom den så langt ind, at jeg kunne nette denne efterårs skønhed på 101 cm, som blev vejet til 8,3 kg. Hvilken super slutning på dagen. Efter et hurtigt billede kom gedden retur til søen, slutter han.

Hvis du vil se opsætningen af hans rig, så smut ind på hans facebookside – Team fish’on og se den video han har lavet.

 

Forshaga Akademin

 

Rasmus Wølcks fine oote-kilos gedde taget på død agn

Rasmus Wølcks fine otte-kilos gedde taget på død agn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This