Lars Rytter har været på geddetrolling i Norge. Turen gav blandt andet denne 13,3 kilos gedde. Gedden huggede på en Savage Gear 4Play wobler.6.6.2011 – FLERE OG FLERE DANSKERE drager hvert år til de store søer i Norge i jagten på drømmegedden. En af de danskere, der har været afsted for nyligt, er Lars Rytter. Og mon ikke han fik sin drøm om monstergedden opfyldt!

– Ventetiden op til turen havde føltes meget lang, men endelig sad vi i båden med stængerne sat i en af Norges store søsystemer, fortæller Lars Rytter. Fremgangsmåden for fiskeriet var at trolle med woblere, hvor især Savage Gear 4Play viste sig at være uovertruffen. – Der gik ikke lang tid før den første gedde på 6,8 kilo huggede på en 4Play wobler, og det var en fisk i overraskende god kondition. Mens min makker får afkroget fisken krøller min anden stang sammen, og fisken tager et tungt udløb. Jeg fighter fisken så godt jeg kan, og nogle minutter senere ser jeg fisken cirka 10 meter bag båden. Det var en rigtig god fisk, men desværre ville skæbnen andet og krogholdet røg. Det satte en dæmper på humøret, men fiskeriet skulle jo fortsættes, fortsætter Lars.

– Et par timer senere får jeg et hårdt hug på stangen, der fisker lige bag båden. Stangen krøller helt i bund, og jeg kan med det samme mærke, at det er en god fisk. Båden bliver stoppet og fisken fightet ind til båden. Lige da vi tror den er klar til at blive landet tager fisken et langt, tungt udløb ned under båden, der giver den fedeste lystfiskerfølelse i hele kroppen. Få minutter senere ligger der et sandt monster i båden. En gedde på 13,3 kilo! Vi får taget et par hurtige fotos og sender gedden tilbage i håb om et senere gensyn, slutter Lars.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This