pikePikefighters Denmark  – en grubbe entusiastiske geddefiskere samlet på facebook – tager det første skridt i at bringe erfaringerne videre.

–Selv om man har fisket gedder siden man kunne holde en stang, bliver man stadig kun klogere på geddefiskeriet, fortæller Flemming Johansen fra Pikefishers.

– De seneste par år, er geddefiskeriet blevet stort, og dyrkes af rigtig mange lystfiskere.

De sociale medier er et godt samlingspunkt for os med den fælles interesse for geddefiskeri. Her kan vi dele vores erfaringer, fangster osv.


Gamle, unge, garvede og nybegyndere samles i grupperne om fiskeri, der er et godt sted at ”mødes” for at få en dialog omkring fiskeri.

Desværre har man stødt på rigtig meget kritik af de unge eller nye fiskere, som stolt viser deres flotte fangst frem på internettet. De er blevet hånet og høvlet ned, grundet måden de fx håndtere deres fangst på. Men hvorfor ikke hjælpe de nye tilkommere, så de kan lære hvordan man skal gøre?

Pikefighters Denmark har inviteret fire unge knægte med ud på en geddetur den 23. maj, hvor vi vil vise dem alt hvad vi har lært.

De vil blive mødt af vores team og vi står klar med Jerk- og fluestænger samt en masse forskelligt agn til en hel dag med geddefiskeri.

Vi vil sørge får de får den vigtige viden omkring geddefiskeri, håndtering, og vigtigheden i afkrogningsmåtterne og det rette værktøj.

Vi kan desværre ikke hjælpe alle i gang, men vi håber at dette budskab fanger andre geddefiskeres interesse i at hjælpe nogle nybegyndere i gang, så de kan få ligeså mange fede oplevelser med fiskeriet som vi har haft indtil nu.
Der bliver selvfølgelig arrangeret en tur mere til efteråret, hvor vi vil sammensætte et større team, så vi kan få flere unge ud med stængerne, slutter Flemming.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This