Thomas Munksgaard blev inspireret af en artikel i Fisk & Fri og købte et par tailbaits. – De virker altså, fortæller han og fremviser her en fin gedde taget på Zam-Z-tail. EFTER at være blevet inspireret af Fisk & Fri’s tailbait artikel i augustbladet, måtte jeg prøve om det nu var rigtigt at disse gummihale agn virkelig kunne fange fisk. Jeg fik erhvervet mig et par tailbaits og på næste geddetur skulle de testes. På geddeturen startede jeg ud med min foretrukne jerkbait hvilket dog efter et par timer kun havde resulteret i en fisk. Et hurtigt kig i grejkassen og jeg fik øje på min tailbait, nu skulle den stå sin prøve. Efter et par kast mærker jeg nogle forsigtige nap og efter agn kommer en lille gedde nysgerrigt svømmende. Fem kast senere kommer der så et solidt hug, en fin gedde på ca 3 kilo har grådigt slugt min tailbait som er helt væk i kæften på gedden.

Da dagen er omme er det blevet til en god håndfuld fisk på tailbaiten, så mon ikke en tailbait ryger på enden af forfanget på næste geddetur….

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This