– Jeg har netop været en tur på søen med Rasmus, fortæller Steen Lyngsøe. – Vi startede fiskeriet fra morgenstunden i tæt tåge, hvilket gav en utrolig stemning på vandet. Fiskene synes dog åbenbart ikke om morgentågen, idet fiskeriet ikke var helt nemt. Op ad formiddagen lettede tågen, og solen skinnede over den spejlblanke sø, men dette påvirkede dog ikke umiddelbart fiskeriet.

– Vi affiskede de pladser, som normalt giver fisk, men der var ikke meget liv, og der kom kun få fisk ombord. Over middag blev taktikken derfor lagt om, så vi i stedet ledte efter gedderne ude over den flade bund, og dette gav bonus, idet vi fandt et fint område, som holdt fisk. Dagens sidste timer bød på godt fiskeri, og vi endte dagen på 17 gedder, hvilket egentligt var et ganske tilfredsstillende resultat – oven i købet på en dag med et helt fantastisk vejr. Tak for et godt og hyggeligt selskab Rasmus, slutter Steen.

– Har du selv været ude på søerne, så lad os høre, hvad du har fanget. Send en historie til jb@fiskogfri.dk eller sms til 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

 

Rasmus med en fin gedde fra turen

Rasmus med en fin gedde fra turen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This