– Nogle gange er heldet bare med én! Sådan lyder det fra en af Fisk & Fris gode gamle trofaste skribenter – Johnny Jensen, der har været ved åen for at fiske efter havørred, nu hvor fredningen er slut. – Vi forventede ikke de helt store ørred, så grejet var forholdsvis let; str 2 Vibrax spindere i guld med røde pletter og så fluestangen.

– Vi fik hurtigt kontakt med fine havørred i størrelsen ½ – 3 kg, hvor de to største var hhv blank og en flot nedfalds-han, og dem fik vi på knap 3 timer. Så var turen ligesom reddet… Men der var mere i vente.

– Jeg kastede spinneren helt ind mellem sivene og sad så fast – troede jeg… Det viste sig hurtigt at være en pæn gedde, så vidt vi kunne se. Den ”voksede” dog da den kom nærmere, og noget måbende landede vi en cirka 8 kg tung 104 cm stor gedde. På en lille spinner med kun 0.33 fluorocarbon forfang. At gedden ikke bed forfanget over i fighten var bare mega heldigt. Men fiskeriet smed også en endnu mere utrolig fight af sig. Kim fiskede med havørredflue og krogede en om mulig større gedde. Den bed heller ikke forfanget over, og vi landede en 10kg+ tyk gedde på 97 cm. Den dag glemmer vi aldrig…

 

Grejxperten

 

Johnny med en fin ørred fra turen. Øverst Kim med sin store gedde.

                                              Johnny med en fin ørred fra turen. Øverst Kim med sin store gedde.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This