Når man indånder den kølige, fugtige morgenluft, kan man næsten mærke det. Sensommeren går på hæld og efteråret er så småt på vej. Og med det kommer nogle af geddefiskernes bedste måneder. En af dem, der har taget forskud på fiskeriet, er Kasper Pedersen.

– Vi var taget ud i båd for at jagte lidt gedder og måske en aborre, fortæller han. – Efter et stykke tid fandt vi et sted, der holdt fisk. De jagtede en masse byttefisk, og det udnyttede vi selvfølgelig. Jeg fik to gedder på gummifisk på det spot, hvor min makker havde en rigtig god fisk efter, som desværre ikke huggede. Så sejlede vi videre til et spot inde på det lave vand, hvor der maksimalt var en halv meter over et stort område. Her fik jeg en enkelt, og min makker havde også et par kontakter.

– Herefter gik det videre mod de sidste spots, inden vi skulle sejle ind. På det sidste spot fik jeg et fint hug og efter en god fight, landede jeg en fisk på 80 cm. Endelig fik Tobias også et hug af en fisk, der blev siddende, efter jeg havde fået fire. Så smed vi vores to gummidyr ud og sejlede ind mod bådpladsen. Pludselig kom der et tungt hug på min stang, og efter en længere fight med rigtig gode hovedryst kom en god fisk til overfladen! Yeees mand – en rigtig tyk sommerfisk på 100 cm lige ud! Alt i alt en super vellykket tur kan man vist godt sige. Efterårsfiskeriet er snart godt i gang, slutter han.

Hvis du vil læse mere om geddefiskeri, så har vi masser af gode og lærerige artikler om netop gedder på Fisk & Fris artikelarkiv her. Du kan også få det fulde overblik over alle de nyeste strømninger inden for geddefiskeriet i bogen “Geddefeber”, som du kan købe her (Reklame).

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This