– Vi stod tidligt op og mødtes ved en privat sø, hvor vi har fået lov til at fiske i, fortæller Jesper Ambo & Thomas Jensen. – Det tager ca 10 minutter at gå til søen med båden på traileren, desværre var der is på hele søen… Fuck tænkte vi og tog en hurtig beslutning om at pakke det hele sammen og prøve en anden sø i stedet. Men her tog vi tog fejl igen…

– Denne dag var bare dømt til at gå galt, men vi prøve alligevel og fandt hurtig ud af, at vores Limbo jolle kunne bryde isen. Så sejlede vi ud midt på søen, hvor der var 4-500m2 hul i isen, og her blev vi med tre stænger til død agn og to stænger med spin. Der gik tre timer uden et hug, men så fik jeg et hug. En lille trekilos gedde kom op, og blev hurtigt afkroget samt genudsat. Min makker Thomas fik et godt hug på den ene agnstang, men lykkedes ikke med at kroge den. Jeg besluttede så at kaste mit Abu garcia Toby 60g blink i vandet, og farven holder jeg hemmelig…nej det var kobber farvet. Jeg gav nogle små ryk med stangen hen over bunden , og så var der gevinst. Dette hug var helt klart ikke som første fisk, men alligevel virkede den sløv. Den tog nogle rigtig tunge udløb, og jeg sagde til makkeren, at den kunne godt være stor den her. Og ganske rigtigt. Da hun kom til overfladen, skreg vi begge skreg som to små skole drenge, der havde set et par bryster for første gang. Jeg var straks klar over, at det var min nye PR. Vægten var 10,3 kg og den målte 109 cm samt var i rigtig god stand.

– Vi tog et par billeder, og så blev hun blev genudsat. En dårlig start på dagen blev altså hurtigt overskygget af den ene kæmpe, som fik de to ældre drenge til at smile resten af dagen. I alt fik vi tre gedder.

 

Hvidovre Sport

 

gedde

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This