– Så blev det endelig den 1. maj og dermed geddepremiere, siger Mads Davidsen. – Jens Nordmark og jeg havde aftalt, at min båd skulle på vandet, og vi mødtes derfor ved mig klokken 06.00, hvorefter vi kørte mod vandet. Vi fik hurtigt smidt båden i vandet og sejlet ud til det første spot, og der skulle da heller ikke gå længe, før jeg fik fisk på. Men vent nu lige lidt – det var jo ikke en gedde, men en stor aborre. Vi kiggede da lige lidt begge to, da den havde nappet et relativt stort Savage Gear Daviator jerkbait.

– Efter lidt tid fangede jeg endnu en stor aborre på jerkbait, så nu blev vi enige om at rigge aborrestængerne til. Dem havde vi nemlig heldigvis smidt i båden, da vi vidste, at søen godt kunne levere store aborrer en gang imellem. Men der skete intet på aborregrejet til at starte med, så derfor valgte vi at fortsætte efter gedderne igen, hvilket da også resulterede i turens første premieregedde. Den blev dog den eneste gedde, vi fik fra båd denne dag. Derfor valgte vi at prøve lidt efter aborrer igen.

– Denne gang gik det lidt bedre, og vi fangede lynhurtigt en håndfuld aborrer, hvor alle var over 45 cm og alle over kiloet. De blev alle sammen fanget på en Savage Gear Craft Shad. Da fiskeriet døde, valgte vi at sejle ind og køre til en anden sø, hvor vi fangede en god håndfuld gedder. Nu var 1 maj turen reddet. 

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This