Som nævnt i morges har det været geddepremiere i dag i de ferske vande, og der er meldinger om fine fisk fra mange vande. En af de geddefiskere, der har været ude og svinge stangen på den traditionsrige dag er Simon Nielsen:

– Uret ringede klokken 04.00, og grejet var pakket og pudset, så det stod snore lige til dagens fisketur. Vi mødtes fire gode venner hos mig klokken 05.00, og snart efter var vi på vej til dagens første plads. Da vi ankom, var forholdene i top. Jeg lagde hurtigt ud men en stor popper fra Kinetic, og der skulle ikke gå mange kast før jeg fik årets første popper-gedde. Nu var den krydset af på listen.

– Jeg skiftede agn, og valget var ikke svært overhovedet. Rapala Peto er den agn, som er i overtal i grejboksen. Efter en time havde jeg fået 5-6 flotte fisk. Fiskeriet døde dog også lidt ud, og vi var enige om, at vi skulle køre til næste vand. Åen er uforudsigelig. Enten er der ikke fisk og ellers er der MANGE fisk. Til vores held ramte vi ind i masser af fisk. Jeg fik hurtig tre mindre fisk på Peto. Længere oppe af åen stod min kammerat, som fik et godt hug, men mistede desværre fisken. Jeg rendte op til ham og tænkte, at jeg selv lige ville tage et par kast.

– Kort tid efter kom der et brutalt hug lige foran fødderne på mig. Fisken blev kroget og gav en vild og voldsom fight med flere spring ud af vandet. Jeg fik dog landet fisken, og smilet var stort. Fisken var både flot men også i en vild god kondi trods de lige har haft gydeperiode. Alt i alt en fed dag, hvor vi i alt fik lidt over 25 fisk. Vi fangede også en gedde med en and nede i svælget, slutter han.

Husk at du i “Ugens konkurrence” kan vinde for 1.000 kroner geddegrej fra Kinetic – læs mere her.

 

Friluftsland

 

En af gedderne Simon og hans venner fangede havde liger slugt en and, inden den huggede.

                                                En af gedderne Simon og hans venner fangede havde lige slugt en and, inden den huggede.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This