Hvert år bliver der taget gedder over 10kilo til Blekinge geddefestivalen. Der er omkring tre timers kørsel fra København, men fiskeriet kan sagtens vise sig at være anstrengelserne værd.

22.09.09 – DANSKE GEDDEFISKERE har nu muligheden for at sætte vores svenske lidelsesfæller på plads, når Blekinge geddefestivalen afvikles i weekenden d.10-11oktober. Det sker i samarbejde med Mieådalens Sportsfiskerforening, Fiskeshoppen i Karslhamn samt Kamm’s i Karskrona, og sidste år var der 370 fiskere med i konkurrencen. Udover muligheden for at konkurrere med vores svenske naboer, er der store præmier på spil, og så er der jo som bekendt store gedder i svensk farvand – og en vægtig brakvandsgedde er vel præmie nok i sig selv.

Tilmeldingen skal ske senest d.7.oktober og den koster 200kr for seniorer og 100kr for juniorer. Tilmeldingen kan ske via Blekinge geddefestivalens hjemmeside, hvor der også er yderligere oplysninger at hente hjem om selve konkurrencen.

Fisk og Fri’s Gordon P. Henriksen har selv fisket i området omkring Blekinge, og det er der kommet en spændende og informativ artikel ud af. Den kan du finde i Fisk & Fri’s online artikelarkiv her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This