predatorOdense Sportsfisker Klub og Predator Sportfishing indbyder søndag 19 oktober 2014 kl. 7.00-13.00 til Danmarks fedeste Gedde-konkurrence.

Der må fiskes i hele Odense A? Sammenslutningens vand, hvilket er ca. 50km a?. Kun denne ene dag må man fiske med død agn i Odense A?.

Man må også fiske i fire store søer i Tarup – Davinde området sydøst for Odense. Det er disse fire søer: Hudevad Sø, Trekløversøen, Davinde Sø samt Østersøen i Hudevad og der må kun fiskes fra land.


Der må denne ene dag også fiskes i Skovsøen samt i Odense Sportsfisker Klubs moser i Rønninge og Skydebjerg.

Alle gedder skal genudsættes og der skal bruges afkrogningsmåtte, men en sort våd affaldssæk kan bruges i mangel af bedre.

Døde gedder deltager ikke i konkurrencen og der må kun fiskes med kunst agn og død agn. Når man har fanget en fisk tager man et billede med ma?lebånd og dit deltager bevis, og skriver længden i centimeter pa? MMSe’en, som derefter sendes til Predator Sportfishing pa? mobil: 26 80 52 53. Der kan kun vindes en præmie pr. deltager.

Følge konkurrencen live på: Facebook.dk/fiskegrej.

Der vil være fine præmier til de tre længste gedder og her er førstepræmien en Rønnest Angler Kajak. Desuden vil der være lodtrækning på deltagerbeviset.

Der er præmie overrækkelse kl. 14.00 ved Odense Sportsfisker Klubs klubhus, Bækholmen 90 i Seden, hvor der vil være en forfriskning.

Pris 100 kr. pr deltagerbevis som købes hos Predator på Sdr. Boulevard 49.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This