22-11-2012 DEN forgangne weekends fisketur var en stor skuffelse, og det skulle der rodes bod på i denne. Også selvom det så blev en solotur i min lille gummibåd, fortæller Ronnie Bull fra www.ondfisk.dk.

-Det er minusgrader da jeg padler ud, og vandet i stangøjerne fryser for første gang i år til is. Gedderne virker slet ikke til at være i hugget, og jeg begynder så småt at fortryde jeg kun har taget fluestangen med, som trods alt har en begrænset kastelængde. Heldigvis kommer der efter nogen tid gang i fiskeriet, det er mest småfisk, men midt i mit pinde-gedde-bonanza er der pludseligt noget større der hugger. Først skyder jeg fisken til cirka tre kilo, men efter lidt tungt tovtrækkeri er mit bud hurtigt oppe på 6-7 kilo.

-Mælkesyren hober sig op i mine arme, og at mine ben begynder at ryste af anstrengelserne. Efter adskillige hidsige udløb sker det selvfølgelig. Den hidsige fisk svømmer ind i en kæmpe klat grød, men med alt held og en del besvær får jeg fisken fri og derefter fightet til nettet, hvor jeg kan se at det er en rigtig flot fluegedde. Efter en hurtig vejning kan jeg genudsætte min største fluegedde til dato, og det er med et stort smil jeg lader den smukke madamme på 8,1 kilo og 104 centimeter glide tilbage i sit rette element, slutter Ronnie.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This