– Min makker og jeg er lige kommet hjem fra vores årlige Store Bededagstur, skriver Jacob Hansen til Fisk & Fri. – Det blev ikke den vildeste tur vi har haft, men som vi snakkede om, har vi de seneste år taget så mange 10+ gedder, at vi glemmer at være taknemmelige i jagten på noget større og vildere. Så med det in mente, er vi begge evigt taknemmelige over, at vi igen i år fik 10+ fisk i rusen!

– Den første fisk tog jeg torsdag eftermiddag, og den var også den første på turen. Vægten sneg sig lige præcis op på 10 kg efter slyngen var trukket fra, og målingen viste 116 cm. Fredag formiddag tog min kammerat Jesper en rigtig flot dame på 110 cm og hele 10,5 kg – en rigtig flot fisk årstiden taget i betragtning!

– Fredag eftermiddag, fanger jeg selv en stor fisk mere på 116 cm, og denne gang 10,4 kg. Efter vi fik set billeder igennem, kunne vi med ret stor sikkerhed sige, at det var samme fisk som dagen før. Den havde bare taget 400 gram på. Den blev begge gange taget i det præcis samme hul! Jeg ved ikke om gedder er decideret standfisk, men det er ikke første gang vi prøver det. Ud over de 3 meter fisk, havde vi yderligere 9 fisk i nettet, hvor de fleste lå omkring 80-90 cm. Vi havde i alt hele 23 runs. Men det var bare en af de gange, hvor rigtig mange fisk nåede at slippe med skrækken! Hellere hurtigt tilslag, end en slugt krog

– Sæsonen er nu skudt i gang, og vi ser frem til flere grove damer hen over året, slutter han.

REKLAME: Hvis du vil vide mere om fiskeri efter store gedder med død agn, så køb bogen “Geddefeber” her.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This