– Humøret var højt, da jeg sammen med en kammerat fra foreningen Junior Fiskerne, min leder og assistenten, tog til en sø for at fiske efter gedder, fortæller Tristan Svarrer. – Vi startede fra båd med aktivt fiskeri med gummidyr og wobler. Da der ikke var den store aktivitet, forsatte vi fiskeriet fra land.

– Vi skiftede til agnfiskeri, da det aktive fiskeri ikke gav fisk, og så skete der noget, for Rasmus fik fisk på! Vi var alle ret spændt på, hvor stor den var, og Rasmus kunne godt , at fisken havde noget størrelse på sig. I nettet viste det sig at være en god fisk på cirka 80cm. Vi havde kun lige nettet den, da Cristina fik en fin gedde på 70 cm på og fik den i nettet. Jeg vælger så at lægge min stang ud, mens vi er i gang med af afkroge gedderne.

– Efter blot 30 sekunder havde jeg også gedde på, den gav en god fight med masser af udløb. Jeg kunne mærke den havde vægt bag sig, og det viste sig at være en rigtig tyk madamme på 110 cm og cirka 10 kg. Jublen var høj med tre flotte gedder fanget med få minutters mellemrum. Det var dog ikke den sidste fangst på dagen. Vejret skiftede til voldsom regn, så vi valgte at tage stængerne op, men imens Rasmus rullede ind viste det sig, at han havde gedde på. Den 101 cm lange gedde fightede godt og kom på land. Både Rasmus og min gedde var nye PR!

Alt i alt en fed dag med gode fangster og godt kammeratskab, slutter Tristan.

Du kan læse mere om geddefiskeri i bogen ”Geddefeber”, som du kan købe her (reklame).

 

Hvidovre Sport

 

Alt i alt en fantssdtisk geddetur til trekløveret.

Alt i alt en fantastisk geddetur til trekløveret.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This