– To kammerater og jeg mødte op ude ved Karlsgårde Sø til en hurtig eftermiddags tur efter gedder, fortæller Jesper Ditlev. – Normalt fisker vi søen fra jolle eller flydering, men med henblik på den begrænsede tid, som vi havde til rådighed, besluttede vi os for at gå og kaste nogle store gummidyr fra bredden. Efter cirka 30 minutters fiskeri mærkede jeg et godt solidt hug, men den blev ikke siddende, så jeg kastede over samme sted igen – med håbet om at den ikke havde mærket min krog. Og rigtigt nok – der skulle blot 3-5 omgange mere på hjulet til, før det sagde “SLAM”. Lige i sekundet da den hugger, er jeg overbevist om, at det en fin gedde, som havde fundet min PigShad, men da fisken kom tættere på bredden og rullede sig i overfladen, kumme jeg i stedet se en spejlblank laks.

– Jeg råbte med det samme til min kammerat, at han skulle komme – og det skulle være nu! Han troede heller ikke rigtig sine egne øjne, men vi fik heldigvis landet den fine fisk så hurtigt som muligt, hvorefter vi skød nogle hurtige videoer og slap den nænsomt ud igen. Det var ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle fange min første 2022 laks, men det er nok en historie, som jeg kommer til at fortælle mange gange.

Du kan følger Jesper på Instagram her.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This