0

Unge Patrik er nyt medlem i NS48, og han har haft en god start i foreningen – bl.a. på denne tur hvor han tog denne gedde på 8,96 kilo.7-06-2012 – DET ER IKKE LANG tid siden vi havde en historie om NS48 her på fiskogfri.dk. Nu fortæller Rasmus Jensen at de har været på endnu en geddetur.

Egentlig var der planlagt en juniortur efter rimterne, som den sidste tur før sommerpausen, men pga. Rasmus’ gode geddefangster på den sidste tur, blev det gedderne som kom i fokus igen.

Gedderne kom hurtigt i fokus igen på strækket ved Gerdrup. Første mistede Jeppe en kæmpegedde, der strøg af i det første udløb, som så blev efterfulgt af Patricks flotte gedde på 8,96 kilo med en længde på 103 centimeter.

Endnu en fin fisk dukkede op på klubbens stræk i Skelby. På en geddeturen rendte de ind i en sandart på 3,1 kilo, der ikke havde regnet ud at agnfisken var tiltænkt en gedde.

Hvis du vil afprøve fiskeriet i NS48’s stræk så kan der købes dagkort på turistkontoret i Næstved eller ved henvendelse til formanden på www.NS48.dk for info.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This