– Efter en fed guidet tur den første maj i en af Dennis Bomboms kajakker, besluttede jeg mig for selv at købe en Hobie Outback 2020, fortæller Sven Kagelmann. Den har desværre ligget stille over sommeren, men i torsdags skulle den ud igen.

– Jeg fik støbt lidt geddeagn aftenen før og pakket alt grejet. Det var min første tur alene på vandet, så det hele var lidt ekstra spændene. Geddestangen blev rigget til med en 18 cm Anton i farven kiwi. Vinden var lidt hård, så jeg besluttede mig for at sejle til en bugt, som virkede dejlig rolig. Da jeg kom derind, gjorde jeg tang, net og mobiltelefonen klar, hvis jeg nu skulle være heldig at fange en fisk. Jeg kunne se i det rolige vand, at små løjer sprang for livet. Gedderne var i gang med at jage!

– Jeg kastede flere gange for at få deres opmærksomhed, men det var svært. Til sidst fik jeg dog min agn til at lande lige midt i ædegildet, og agnen nåede nærmest ikke at røre vandet, før den blev slugt af en meget hidsig gedde på 5-6 kilo. Det var en total fed fight i kajakken og en kæmpe oplevelse.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This