– Mandag morgen pakkede min kone og jeg bilen for at tage på geddetur i en af Søhøjlandets smukke søer, hvor vi ikke havde fisket tidligere, fortæller Sven Blokager. – Efter en god times tid, hvor vi havde dørget langs den ene side af søen, et sted hvor der er meget dybt, stoppede vi for at kastefiske lidt, men uden held, selvom der var fisk på ekkoloddet.

– Efter en kort frokostpause, hvor vi nød efterårets farver på træerne og fik lidt til maven, besluttede vi os for at dørge igen. Min kone ”stjal” mit swimbait og fangede en lille gedde, alt imens jeg var i gang med at vende båden. Jeg valgte at rigge om til en Savage Gear 4D Real Eel på 160 gram og dørgede på tværs af søen – og så skete det. Det var en hel fantastisk oplevelse: Jeg troede først, at det var bundbid, fordi stangen bøjede helt sammen. Efter en længere fight vendte gedden i overfladen, og så gik den mod bunden igen. Der var ikke tvivl om, at det var en stor gedde. Stille og roligt fik jeg den langsomt til overfladen igen – dog for så at tage et nyt udløb. 3. gang den kom til overfladen, fik vi den nettet, målt og vejet samt hurtigt genudsat, hvorefter den straks svømmede mod bunden. Det var en ny PR på 118 cm og 12,9 kg. Det var en af de dage, der ikke får i glemmebogen lige foreløbig.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This