– Lørdag havde min kammerat Johan og jeg planlagt en tur til en sø, som vi havde rigtigt godt fiskeri i sidste vinter og forår, fortæller Nikolaj Jensen. – Søen holder en god bestand af store gedder, som var målet for dagens tur. 

– Vi starter dagen ud i den dybe ende af søen, og vi fisker med skaller under flåd, som bliver fisket aktivt. Der gik ikke mere end 20 minutter, før den første gedde havde meldt sin ankomst. Det var dog ikke mig, men Johan der fik den. Den fulgte efter skallen helt ind foran til, hvor vi ku se det hele, før den i første hug indhalerede skallen. Så var der fast fisk, og det var en super fin fisk på omkring 90 cm. Vi fiskede fortsat cirka en time i den ende af søen, før vi besluttede os for at gå en runde om søen, for vi har før haft god succes med at gå og spotfiske. 

– Der gik blot fem minutter, før vi spottede den første gedde helt tæt på land. Jeg kastede min skalle ud til den, og allerede fra den ramte vandet, viste gedden interesse. Der gik dog godt og vel et minuts tid, før den gad at tage den, men uden at indhalere den. Så der kunne vi stå og trippe lidt af spænding, før den til sidst inhalerede skallen og krogen kunne sættes. Vi fik hugget på video, hvilket var ret sejt, og at det så var en ret god fisk gjorde bare det hele lidt federe. Gedden var cirka 95 centimeter. Vi fiskede efterfølgende videre i et par timer dog uden held, men mon ikke turen går dertil igen i næste weekend. 

 

Kystblink Harald Nyborg

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This