Så blev det endelig marts, og årets første overnatning skulle blive en realitet for mig og mine to kammerater, fortæller Nicklas Martzak. – Grejet blev pakket til både karper og gedder – og da vi kom frem fik vi henholdsvis kastet og sejlet stængerne ud med god optimisme.

– Fiskeriet så lidt dødt ud i løbet af dagen men omkring spisetid, fik vi et par hug, som dog ikke resulterede i fisk.  Vi hoppede derefter i poserne for at få varmen, da temperaturen fik sneget sig ned på -3. Omkring klokken otte om morgenen hører vi en one-toner der bare kører derud af på bidmelderen, og efter en stabil fight med et par hårde udtræk kommer fisken til syne og glider lige så stille i nettet. Vi er ellevilde – for nattens kulde var bestemt ikke det værd uden fisk! Fisken blev taget på deadbait på bunden. Gedden var ni kilo og 100cm. Knæk og bræk – slutter han.

Vil du vide mere om de mest effektive takler til deadbaitfiskeri efter gedder, så tjek videoen her på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Tohatsu

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This