Echomap UHD2 er netop kommet i en ny og opgraderet version med helt ny hardware og moderne funktioner. Med kombi-enhederne, som fås i 5- og 7-tommer med knapbetjening, leverer Garmin best-in-class ekkolodder med indbygget trådløst netværk og understøttelse af Garmin Navionics+™ kartografi. Eller sagt på en anden måde: Med den nye version af de nye prisvenlige UHD2´ere får du virkelig meget for dine penge – både når det drejer sig om tekniske features og høj betjeningskomfort.

Echomap UHD2 plotter-serien er med sine 500W et lækkert højkontrast scanningsekkolod. Serien har fået helt ny hardware og en skærm, der endnu bedre end forgængeren let kan læses i sollys. Apparatet har fysiske knapper til nem kontrol og betjening af funktioner, herunder markering af vigtige waypoints eller hurtige skift mellem forskellige kortvisninger. Den nye version har endvidere indbygget Wi-Fi, der muliggør problemfri deling af ekkolod og brugerdata mellem to Echomap UHD2-enheder ombord – helt uden brug af ethernet eller NMEA-2000 kabler.

– Denne nye serie, der er værdsat som en budgetvenlig mulighed, udnytter enkelheden og tilgængeligheden af et design med fuld knapbetjening, samtidig med at den leverer alle de nødvendige funktioner, du ønsker på vandet – fra lynhurtig tegning af søkort og skarpe ekkolodsvisninger til understøttelse af vores ny Garmin Navionics+ kartografi, siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident.

– Når Echomap UHD2 er parret med fx GT20-TM transduceren, får du et skarpt billede af strukturer, agn og fisk – lige fra plotterskærmen. For endnu større klarhed kan man købe en GT24UHD-TM-transducer med Ultra-High Definition scanning-ekkolod – CHIRP traditionel og ClearVü. Brugere kan også få adgang til ActiveCaptain®-fællesskabet, hvis man vil have mere lokal viden og information samt problemfrit opdatere og opgradere deres søkort gennem ActiveCaptain-appen.

Den vejledende pris for Echomap UHD2-serien spænder fra 3.499 til 5.849 kroner. Læs mere om Echomap UHD2-plotterserien hos Garmin Danmark her.

 

Jans Lystfiskershop

 

Garmin Echomap UHD2 ny opgraderet version, hvor du får virkelig meget for pengene.

Garmin Echomap UHD2 er kommet i en ny opgraderet version, hvor du får virkelig meget for pengene.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This