Per Gørtz med torsk fra Øresund

Per Gørtz med din fine 8,8 kilos torsk fra området ved Ålagårde her idag.

– Det har været en super dag på Jaws, lyder det fra Thomas Ratzlaff (th), der er lige så vild med torsk, som han er med gedder og store karper. – I dag var jeg sammen med mine 20 gode kollegaer på årets firmatur, der traditionen tro blev afholdt på sundet. Og det var for tyvende år i træk, så det var faktisk en slags jubilæum

– Vores gode skipper Peter startede med at sejle til Pålsjøhullerne – og derefter til Trapperne uden det store held, fortsætter han. – Herefter gik turen ud til området ved Ålsgårde, og så kan det nok være, at der kom flex på klingen, for her var der masser af fisk.

– De næste par timer fik vi rigtig godt med torsk, så mange fik deres fulde kvote af fine torsk for dagen. Det var fisk i alle størrelser med mange fine imellem. Den største vejede 8,8 kilo og blev fanget på pirk af Per Gørtz. Så vidt vides er dette den tredjestørste torsk taget i 2020 fra turbåd. Mindst 90 % af fiskene var faktisk bidefisk, så det var super fint.

– Alt i alt en super dag i godt selskab, hvor man på grund af det fine fiskeri hurtigt glemte, at det reelt set var lortevejr med 10 m/s fra vest og en masse regn. Men – det tænker man ikke så meget over, når musikken først spiller ude på skibet.

– Skipper melder, at der har været fint fiskeri de sidste 14 dage – og faktisk havde han regnet med endnu flere fisk i dag, slutter Thomas sin beretning til Fisk & Fri.

Har du også en god oplevelse du gerne vil dele med Fisk & Fris læsere – så kontakt os på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Kizuma line

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This