Pigerne fra Kismet Frisørsalon fik sig noget af en oplevelse, da de for nyligt var på størfiskeri på Fraser River. De fangede blandt andet denne imponerende store stør på 9 fod.

Vandtemperaturerne i Fraser Floden er stadig relativt høje, og størene er derfor utroligt livlige under fights’ne.

24.09.10 – VINDERNE AF FISK & FRI’s ‘Rekordfisk’ skal en tur til British Columbia, hvor der blandt andet skal fiskes efter stør. De har noget spændende fiskeri foran sig, og netop nu begynder det at løbe ind med fangstrapporter fra området.

Den seneste melding kommer fra Chris Fox, som er guide på Fraser River. Han kan berette at dette års vandring af sockeye laks er rekordstort, og at størene derfor for alvor er på finnerne. De æder rogn og ikke mindst levende, døende og døde laks, og fiskeriet efter størene har de seneste dage været helt fantastisk med to fisk over otte fod (knap 2,5meter).

I sidste uge havde Chris pigerne fra Kesmet Frisørsalon med ude og fiske. Ingen af dem havde nogensinde set eller fanget stør før, men det blev der så sandelig rettet op på. Pigerne fangede flere store stør med den største på hele ni fod – en af de fedeste fisk, som guiden nogensinde havde set i sin karierre.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This