De langelandske kyster er kendt vidt og bredt for deres fine fiskeri – og så også lige for at frekvensen af grove fisk, der ofte er en tak højere her – end så mange andre steder. En af dem, der fisker området meget, er @havorred_formanden, som siden starten af året har fået intet mindre end 20 ørred over målet. – Langeland fisker bedre end nogensinde, fortæller han. – Hovedparten af disse fisk er taget på den nordlige del af Langeland – primært på den østvendte side. Men – jeg fisker også næsten hver dag, så det skal jo også give fisk, griner han. Den største fik han en morgen for et par dage siden, hvor der havde været nattefrost.

– Da solen stod op ved ottetiden og begyndte at varme vandet op, så eksploderede fiskeriet, fortsætter han. – I andet kast fik jeg en fin blank 45 centimeters havørred, som jeg egentlig var fint tilfreds med, men ti minutter senere, huggede en virkelig stærk fisk! Den her havørred gjorde mig rigtig nervøs, for den blev bare stående som et anker til at starte med. Kampen tog 8-10 minutter, og den tog masser af udløb.  Herefter fulgte den med ind i dens eget tempo og tog igen 6-8 udløb på fuld skrue. Langt om længe fik jeg den dog i nettet! Jeg råbte mod himlen, som var det min første ørred:  DER VAR DEN SGU!!

Bagefter brugte jeg 30 minutter til bare at nyde min fangst, som var en rigtig tyksak på 68 centimeter og 4165 gram. Det er sådan en fisk, vi alle drømmer om, og denne gang var det min tur. Hvilken fantastisk start på 2020 sæsonen, så jeg kørte hjem efter blot 25 minutters fiskeri. Og jeg kan godt afsløre, at jeg smilede hele vejen hjem, som havde jeg vundet EM I 92’, slutter han.

Har du også fanget en stor fisk, så husk at kontakte redaktionen, før den ryger på facebook.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This