Mads Jyde med et smuk gedde på 117 centimter og 12,2 kilo. EN HÅNDFULD ihærdige lystfiskere med hang til fiskeri af enhver art, primært i ferskvand, har de senere år haft en hel del hyggelige stunder og fantastisk fiskeri sammen. – Derfor besluttede vi i foråret, at støbe en forening på benene, for at videreføre den gode ånd, skirver Rasmus Ingemann i sin mail. Det blev til Fiskeforeningen. Alle vores fangster, ture og andre påfund kan følges på vores hjemmeside www.fiskeforeningen.dk

En af de mindeværdige fisketure foregik sidst i maj måned. Hvor makkerteamet EWT "everything with teeth" , som består af Mads Jyde og undertegnede Rasmus Ingemann, havde snakket om, at det ikke var mange ridser vores jerkbaitagn havde fået dette forår, da vi havde haft mest succes med levende agn. Vi tænkte at der måtte være mange sultne gedder, som ville kaste sig hæmningsløst over vores agn, efter den overstået leg.

Vores valg faldt på en sø, hvor vi før havde haft godt sommerfiskeri, og med en enkel stang og en kasse med vores ynglings baits drog vi af sted. Mads fandt hurtigt melodien, med en meget aggressiv indspinning og lange spinstop. Det gav ham hurtigt et par mindre gedder. Fiskeriet dødede ud, og vi skiftede plads til en meget stejl skrænt. Mads fortsatte sin fisketeknik, og jeg så måbende til, da en rigtig lang gedde knaldede wobleren 5 meter fra os. En god fight startede. Den lange gedde var overlegen i det varme vand, og gode udløb fuldte.

Efter en mindeværdig fight over det klare vand, med trykbølger i verdensklasse, fik jeg håndlandet den smukke fisk. 12,2 kg fordelt på 117 cm. Ny personlig rekord til Mads og en mindeværdig aftentur på søen, slutter Rasmus sin rapport.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This