Når de første tegn på efterår rusker godt op i landet, der det normalt et super tidspunkt til at fiske efter de store karper. En af de mange specimenfiskere, der har haft god succes i weekenden er Morten ”Gandalf” Billegaard Rasmussen.

– Jeg havde også en okay weekend, hvor jeg landede spejlere på 18.3 18.2 og 10.2 kilo samt en ål på 2.1 kilo taget på en Frugt Wafter boilie. Min historie minder lidt om Martin Olsens. Jeg tog afsted fredag p.g.a. af et dejligt lavtryk med vind ind på den valgte plads, hvor jeg fik fiskene ind på lavt vand. Her fik jeg den første fisk allerede efter en halv time, og de to andre huggede om morgenen. Herefter var det næste døgn fuldstændigt dødt, da vinden vendte igen! Det er sgu mærkeligt det karpefiskeri.

– Karperne fik jeg på et spinnerrig – alias Ronnie Rigget – med en pink popup – ”The Krill” fra Stickybaits. Ålen tog en 16 mm Signature Wafter også fra Sticky.

 

Boatshow 2023

 

Morten Billegaard Rasmussen med den ene af sine flotte 18 kilos karper.

Morten Billegaard Rasmussen med den anden af sine flotte 18 kilos karper.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This