Aborren var desværre en yderst sjælden gæst, da Nakskov Sportsfiskerforening holdt konkurrence i weekenden.

I mens mange var i gang med at varme op til VM play off landskampen imellem Danmark og Irland i lørdags, trodsede en flok ukuelige fiskere Moder Jords rasen og begav sig ud med stænger og store forhåbninger om aborren i Nakskov Indrefjord.

Nakskov Sportsfiskerforening havde inviteret til aborrekonkurrence lørdag d. 11. november, men vejret var bestemt ikke i sit søde lune i Nakskov Indrefjord.

Således stod det ned i stænger, så de fremmødte blev drivvåde, men syv stærke fiskere var ikke til at slå ud, da de dukkede op til start kl. 13.

I følge nakskovfjord.dk var det ikke et særsyn at fange op til 40-50 store aborrer på en dag, hvis man var tålmodig, men i weekenden havde aborren valgt at slumre på bunden af fjorden og gad ikke rigtigt arbejde for krogen. Det til trods for, at en lystfisker en gang sagde: ”at gik man forkert i gågaden, så stod man pludselig i et af Danmarks bedste fiskevande”.

Aborren kom endelig i land

Der blev fisket på livet løs, men det lykkedes kun Tor Bentsen at få aborren i land, og det skete hele to gange på en tam og næsten fiskefri dag.

Den største var på 381 gram, og dermed kunne Bentsen lade sig hylde som den store vinder trods et beskedent udbytte.

Fiskekollega Søren Andersen kunne ikke præsentere aborren for dommerjuryen, men han kunne til gengæld hive en gedde i land på små tre kilo. Så var der i det mindste lidt at prale med over for vennerne.

Det var de eneste tre fisk, der blev fanget, så lige som landskampen blev det en lidt trist affære. Men mon ikke de syv fiskere havde det lidt sjovere i regnen end de 40.000 i Parken?

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This