– Forleden tog jeg en hurtig tur efter arbejdet ud på kysten med blandet optimisme, siger António Frederik. – Det var ikke de bedste vejrforhold til havørreder, for der var høj sol og spejlblankt vand. Efter en time klokken 15.30 overvejede jeg, om det ikke var på tide at skifte plads, for der var ingen synlige tegn på fisk. Men – så mærkede jeg helt ude i kastet et lille skub til blinket, hvorefter jeg rullede 5-6 gange mere ind og lavede et spinstop … Og så eksploderede vandet. Oppe i luften på 40 meters afstand så den ikke så stor ud, men den blev større jo mere den fløj mod mig… Efter to forsøg med nettet lykkedes det mig at lande den, for jeg var alene på strækningen og kunne derfor ikke få hjælp. Fisken blev fanget på en ny S-sømmet på 20 gram i kobber/sort med en lille enkelt krog. Knæk og bræk.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This