– Forleden eftermiddag kunne jeg lige nå en hurtig fisketur efter arbejdet, fortæller Antonio Frederik. – Valget faldt på den østsjællandske kyst, og det var med blandet optimisme. Det var nemlig ikke de bedste vejrforhold til havørreder med høj sol og spejlblankt vand.

– Lige da det var ved at blive mørkt, og månen var stået op, overvejede jeg efter en time, om det ikke var på tide at skifte plads. Der var nemlig ingen synlige tegn på fisk. Men så mærkede jeg helt ude i kastet et lille skub til blinket. Jeg rullede 5-6 gange mere ind og lavede et spin-stop. Så eksploderede vandet op i luften. På 40 meter afstand ser de ikke så store ud, men denne her fisk blev større, jo mere den fløj mod mig… Jeg var alene på strækningen og kunne derfor ikke få hjælp, men efter andet forsøg med nettet lykkedes det mig at lande den. Fisken, der var 55 cm, blev fanget på en ny S-Sømmet i 20 gram i kobber/sort monteret med en lille enkelt krog. Knæk og bræk, slutter han.

– Har du selv fanget en flot fisk, så send meget gene 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

 

Antonio Frederik kysten havørred måneskin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This