Jesper Eriksen med sin fynske storgedde på hele 14,5 kilo og 121 centimeter. Et godt eksempel på det godt kan betale sig at fiske på nye pladser!

4.11.10 – DEN FYNSKE SPECIMENFISKER Jesper Eriksen havde den 1. november et par timer til rådighed som skulle udnyttes til gedderfiskeri i en fynsk sø. Jesper Eriksens kammerat var allerede i gang med fiskeriet ude ved søen, og havde fået en enkelt fisk.

Vejret var fantastisk og vandet blikstille, og der var tegn på fisk i overfladen flere steder. – På den plads vi var på, fisker vi altid lige ud eller til højre, da det aldrig plejer at give fisk til venstre for pladsen, fortæller Jesper til Fisk & Fri. – Jeg valgte så at smide en stang lige ud og en til venstre for at få lidt spredning på taklerne, fortsætter Jesper. Kammeraterne snakkede om at det garanteret var Jespers venstre stang der gav fisk, og bedst som Jesper var ved at håndlande en gedde for sin kammerat går hans flåd under. – Min kammerat giver modhug på min stang, mens jeg er lige ved at have fat i gællerne på hans fisk, fortæller Jesper. Desværre sprænger linen på kammeratens fisk og gedden forsvinder ud i dybet, så Jesper overtager hans egen stang. – Jeg overtager min stang, og kan godt mærke at det er en god fisk. Fisken går tungt og dybt ude foran os og tager flere små udløb. Første gang vi ser den siger min makker med det samme – Det er en 10+ kilo fisk! Efter lidt tovtrækkeri glider fisken endelig i nettet.

– Først da hun lå på måtten kunne vi se hvor stor hun egentlig var, fortæller Jesper. Gedden blev vejet til 14,5 kilo og målte 121 centimeter. – Det var for vildt! En klar forbedring af min gamle personlige rekord som var på 11,9 kilo, fortsætter Jesper. Da fisken var blevet foreviget med kameraet blev den nænsomt genudsat. – Det er bestemt ikke sidste gang jeg fisker de steder som aldrig plejer at give fisk. Det kan godt betale sig at prøve, slutter Jesper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This