– Tre kammerater og jeg fra Fædrenes Fiskeklub aftalte en lille eftermiddagstur, her den anden dag, og det fortryder vi så sandelig ikke. Sådan lyder det fra Hans Grønning. – Vi ankom til fiskestedet, hvor det startede med at være lidt lavvandet, men vi kom lige som det begyndte at stige. Da vi havde fisket i 30-45 minutter, lavede jeg et lille spin-stop omtrent 5-8 meter foran mig, og da jeg begyndte at trække ind igen, sagde det BUM.

– Til at starte med troede jeg, at det var bunden, men jeg kunne hurtigt se, at det var en stor fisk. Min kammerat kom hurtigt over til mig, og kunne synkront konstatere, at det vitterlig var en stor fisk. Vi fik den landet, og jeg var helt oppe og køre, da jeg kun lige er startet på kystfiskeriet. Den flotte havørred var min første fisk over målet. Havørreden var 71 cm og cirka tre kilo, slutter han.

Har du selv fået en flot havørred på kysten, så husk at sende os en fangstrapport til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Er den tilmed fanget på en Westin agn kan den også deltate i Westin Kyst Cup 2021, hvor du kan vinde flotte grejpræmier.

Hvis du er tll kystfiskeri, så tjek vores seneste video om hvordan man tjekker vejr og vandudsigten her.

 

Hvidovre Sport

 

Fædrenes Fiskeklub

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This