Dagen i går skulle være den dag, hvor jeg fangede min største kystørred til dato, beretter Christian Bendtsen til Fisk & Fri. – Som tilflytter til Fyn for 7 år siden var det som at komme til en helt ny verden, hvad angår havørredfiskeri. For fire år siden blev jeg medlem af grusbanden Fyn, så jeg må sige, at jeg er med fra start til slut. I går var vinden meget afgørende for, hvor jeg ville fiske, og det blev til en plads, jeg ikke havde besøgt før. Men jeg var heldig, for efter cirka 1 time blev min Polar Magnus flue taget af en meget hidsig han på 68 cm, og jeg fik set min bagline for første gang. Livet er skønt, og vi ses derude. Knæk og bræk, slutter han.

Har du selv været på kysten, så husk at sende os et par linjer og et godt foto af din fangst. Du kan kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This