– Morten Jo Hammershøj og jeg var lige en smuttur til Stilbjerg Put and Take, for at se om der var lidt ørreder, som ville lege med, fortæller Rasmus Wølck. Da vi ved søen, at rummer en stor bestand af specialørreder, var dette dagens mål. Vi ankom til søen klokken 6:30 og så med det samme, at der var andre, som havde samme plan. Der var nemlig 7 biler, som havde fundet samme P-plads

– Fiskeriet startede langsomt ud for mig, og jeg skulle lige i gang. Jeg fiskede med den nye Bonebreaker Flex UL-stang, som er 6 fod med 0,3-4 grams kastevægt beregnet til fiskeri med Flexibait. Men denne dag skulle vise sig at blive dagen for mig, hvor gummi ikke virkede. Jeg satte derfor et Fidus blink på og startede med farven rød/gul, som hurtigt gav fisk. Og når det viser sig at være den agn, de vil have, er det bare med at skifte mellem farverne, så den næste fisk blev på grøn/orange, hvorefter jeg igen fik ørreder. Jeg sluttede af med dagens storfanger – farven MJ – som lukkede mit kort med 6 ørreder på 20 minutter.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This