– Den første juni åbnede bl.a. Gaula, og sæsonstarten har været helt forrygende med mange store laks på land – specielt neden for fossen, skriver Jeppe Larsen fra Fiskeri og Natur. – Den høje vandføring har i første omgang stoppet opgangen ved Gaulfossen, men det er et spørgsmål om kort tid, før vandstanden falder til under 200 kubik, og den store opgang af laks fortsætter videre op over elven.

– Vi startede fiskeriet lørdag, og i går søndag fik jeg denne fine laks på 98 cm og 9,9 kg. Min kammerat, Anders, havde fat i en mere, som dog mistede grebet. Vi har fisket med både flue og spin, og der skulle en 32 grams Delfin Kulp Krokodille til at overliste den laks jeg fik. Det er et super blink til lidt højere vandføring. Sæsonen tegner til at blive rigtig god. Vi fisker videre i resten af uge 24, og så vender jeg tilbage igen i uge 30.

– Til jer som overvejer en tur til Norge, er det bare om at komme afsted. Jeg kan på det varmeste anbefale Vårvolden Camping i Støren. Den ligger midt på elven, og man har alle muligheder for at fiske i både den øvre og nedre del. I er altid velkomne til at ringe til Fiskeri og Natur i Odense, og så vil jeg hjælpe med de spørgsmål I har, slutter han.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This