– Forleden var jeg en tur på den Mønske kyst, hvor vejret var fantastisk, fortæller Martin Bosen. – Der var høj sol og dejligt lunt – samt lige nøjagtigt så tilpas meget gang i vandet til, at havørreden kunne overlistes. – Jeg havde et rigtigt tungt hug helt inde under land, hvor en rigtigt stor havørred kortvarigt var på, men den røg desværre af igen, efter 3-4 kast. Men da jeg stod og bandede lidt for mig selv, kom der igen et fornuftigt hug. Denne gang var det langt ude i kastet, og nu blev den på. Efter en god fight kunne jeg nette denne blanke havørred, som havde hugget en prototype af en agn, som jeg var ude og teste. Jeg havde min kameramand Simon med og hele fighten kan ses på Youtube kanalen Flexfishing tirsdag aften. Knæk & Bræk.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This