I oktober 2013 udkom bogen Havørred – Refleksioner på kysten, der sidenhen er blevet en klassiker. Bogen, hvis hovedforfattere er Jens Bursell og Rasmus Ovesen, har på trods af to oplag været udsolgt fra forlaget i snart syv år, så der er pt et reelt hul på markedet for en efterfølger, som giver det fulde overblik over alle de seneste strømninger inden for kystfiskeriet efter havørred.

– Vi har igennem længere tid fået virkelig mange forespørgsler på bogen fra både private og butikker, så vi har nu besluttet at udgive en helt ny og opdateret udgave af havørredbogen, der vil udkomme i løbet af 2022, lyder det fra forlaget. – Bogen vil i de mere tidløse afsnit om fx biologi, fiskepladser og lokalisering i høj grad tage udgangspunkt i andenudgaven af Refleksioner på kysten, men som helhed vil værket blive radikalt anderledes med nyt cover, massevis af opdateringer og nye fotos samt en række fuldstændig nye afsnit, der går i dybden med de seneste nye trends og teknikker inden for både spin-, bombarda- og fluefiskeri.

Glæd dig til den nye bog, der udgives af Fisk & Fri/Outdoor Consult. Vi vil holde dig løbende orienteret på fiskogfri.dk, når de nærmere detaljer omkring omfang, pris og udgivelsesdato er fastlagt.

 

Hovedforfatterne bag den nye bog, som er bygget over klassikeren "Havørred - Refleksioner på Kysten" er Jens Bursell og Rasmus Ovesen.

Hovedforfatterne bag den nye bog, som er bygget over klassikeren “Havørred – Refleksioner på Kysten” er Jens Bursell fra Fisk & Fri/Outdoor Consult (øverst) og Rasmus Ovesen fra Cast Away Media/Flyfish Europe (nederst).

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This