ROSKILDE KOMMUNE har nu endelig sagt ja til at deltage i projektet Fishing Zealand, der tidligere var kendt under navnet Havørred Sjælland. – Vi er utroligt glæde for at Roskilde også har indset de mange fordele ved at gå med i Fishing Zealand, og vi ser frem til at projektet bare vokser og vokser i takt med, at flere og flere kommuner kommer med. Vi lægger ikke skjul på, at vores ambitioner for fremtiden er store. I Roskilde kommer Fishing Zealand bl.a. til at arbejde med vandløbsrestaurering, ungdomsarbejde i Put & Take søerne og selvfølgelig en masse spændende projekter i Roskilde Fjord, fortæller Gordon P. Hendirksen, der pt også arbejder på at få den nye hjemmeside www.fishjingzealand.dk op at køre til starten af september.

– Fishing Zealand er et genialt koncept, supplerer lokalpolitikeren Kim Raben. – Vi booster turismeerhvervet indenfor den voksende lystfiskerturisme, vi får engageret skoleelever og unge med særlige behov og får samtidig bedre vandløb og flere fisk. Roskilde kommune har masser af spændende fiskeri at byde på, og med deltagelsen i Fishing Sealand, bliver Roskilde Fjord endeligt placeret på lystfiskerlandkortet, slutter Kim Raben (SF), der som lokalpolitiker er begejstret for projektet – og løftede det igennem det politiske system.

Projektet bakkes op af Ørsted Fisk og Gold, Simons Put & Take, Jan & Bos Lystfiskershop, Lystfiskerhjørnet og Svendsen Sport, der kommer til at indgå i samarbejdet som lokale virksomheder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This