På bådmessen kan du bl.a. møde Fisk og Fri’s Niels Bilde og se han nye Warrior 175 toptunede fiskemaskine. DANMARKS STØRSTE BÅDUDSTILLLING løber af stablen i weekenderne 27. februar til 1.marts og igen fra den 6. marts til den 8. marts. For mindst en af de besøgende vil udstillingen blive en ekstra stor og uforglemmelig oplevelse.

Vedkommende kan nemlig trille hjem med en spritny sejlklar Yamarin motorbåd med 40 hk motor monteret på en Brenderup bådtrailer, som sættes på højkant mellem de mange besøgende.(Samlet værdi kr. 130.000,-)

De 200 udstillere har de sidste mange dage ligget vandret med at rigge til og finpudse standende, inden åbningen fredag den 27. februar kl. 13.00.

Sidste gang – i 2007 blev den første af de de to Boat Show weekender kraftigt præget af både snestorm og islag, samt en lukket Storebæltsbro en hel formiddag.

Denne gang ser vejrudsigten dog noget fredeligere ud, så bådfolket kan se frem til en rigtig forårsbebuder, og fra det ganske land roligt sætte kursen mod Fredericia og de mere end 400 både, der spænder over alt fra joller til både i millionklassen.

Åbningstider: Fredage 13.00 – 18.00 Lørdag-søndage 10 – 18.

Entre: Voksne kr. 80,- Børn 4 -14 år kr. 35,-. Familiebillet to voksne plus børn kr. 195,-

Se mere om udstillingen her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This