photoVi har fra Fisk & Fri´s gode venner, Gladys og Peter i Tanzania modtaget denne lille rapport.
Danske Peter og Gladys har en rigtig hyggelig fiskelodge i byen Kilwa som ligger 300 kilometer syd for hovedstaden Dar Es Salam lige ud til Det Indiske Ocean.

Stedet besøges hvert år af turister fra det meste af verden, og selvfølgelig også en del danske lystfiskere, som nyder godt af den hyggelige stemning, og det fremragende køkken, og ikke mindst det spændende fiskeri lige uden for døren.

Christian og Lillian Lind tog den lange tur fra Rødovre til Kilwa Dreams i marts, og startede turen med nogle dages safari i Afrikas største dyrepark Selous, hvor Peter og Gladys også har et par fede hytter midt i vildnisset lige ud til floden Rufiji River.


Derefter gik turen til Kilwa Dreams, hvor Christian de næste dage havde et forrygende fiskeri, med både baracuda, dorado, yellowfin tun samt den på billedet flotte sailfish.

Normalt sætter Peter alle sine sailfish ud igen, men grundet for let grej, varede fighten så længe, at fisken døde undervejs.

Fisken gik dog langt fra til spilde, men blev leveret til det lokale børnehjem, som ud over mad til mange dage, også fik deres bedste måltid meget længe.

Vil du have en anderledes fiskeoplevelse i unikke og hyggelige rammer, kan Fisk & Fri varmt anbefale Kilwa Dreams. Vi har været der et utal af gange, og planlægger en ny tur til efteråret.

Læs mere på www.kilwadreams.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This