fotoFiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg har i samarbejde med Jydske Vestkysten skudt fotokonkurrencen #DENVESTJYSKELAKS i gang.

Fotokonkurrencen er en hyldest til den vestjyske laks, og har sammen med museets særudstilling af samme navn, til formål at skabe opmærksomhed omkring laksen og dens værdi for naturen, lokalsamfundet og lystfiskerne.

Med kameraet eller mobiltelefonen i hånden opfordrer museet alle lystfiskere, fuglekiggere, amatørfotografer, og alle andre naturelskere, til at gå på jagt efter de gode motiver langs de vestjyske vandløb. Det handler om at rette søgeren mod de gode historier om naturen ved de vestjyske vandløb, stemningen, lystfiskeriet og selvfølgelig hovedpersonen selv – den vestjyske laks – hvis ellers den viser sig!

Er vejret en modstander, eller har du lyst til en bredere viden om den vestjyske laks, så kan vi varmt anbefale et besøg i museets nye særudstilling. Her kan du også se hvilke fluer eksperterne anbefaler til den vestjyske å.
Konkurrencen løber frem til og med d. 15. oktober 2016.

Regler for konkurrencen og hvordan du deltager findes både på Fiskeri- og Søfartsmuseets Facebook-, og hjemmeside www.fimus.dk
Med sponsorer som bl.a. Geoff Anderson, Abu Garcia, Esbjerg Fiskernes Indkøb, Skjernådalens Lystfiskerforening, Bjarne Laursen Fly Tying og Sportshuset i Horsens er der mange flotte præmier at gå efter for alle.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This