Der bliver fortsat landet fint med laks af de mange trollingfiskere, der giver den gast efter Østersøens store sildeædere – på trods af en uge med meget vind. En af de sidste rapporter kommer fra Team Stormen Fishing:

– Vi kunne lige nå en syvtimers tur, før vi skulle afsted med færgen fra Bornholm hjem mod Sjælland igen, fortæller de. – Det endte med, at Kenneth fik dagens største på 11,25 kg. Det var en virkelig flot fisk, som ikke smed et skæl i båden, da den kom op, så det var en super fin afslutning på ugen, hvor fiskeriet ellers har været svært, blandt andet fordi der har været meget blæsevejr. Vi boede på Slægtsgården, der var med til at sørge for, at vi fik en super hyggelig uge med god service, slutter han.

Har du brug for noget inspiration til dit eget trollingfiskeri efter laks, så se vores video med trollingguruen Pelle Karlsson her. Husk, at det er helt gratis at abonnere på Fisk og Fris YouTube-kanal.

Hvis du selv har været ud for at trolle, så hører vi meget gerne om din fangster. Alt hvad du skal gøre er at sende os din beretning om fiskeret samt et godt foto eller to til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This