Svenskekysten fisker fortsat fint og her den anden dag var belønningen for en dejlig dag ved vandet en flot blank havørred til Samil Custovic. – Jeg var tidligt oppe og tog ud til et af mine favoritsteder på vestkysten, fortæller han. – Der plejer at være en del mennesker netop her, man da jeg kom var der ingen mennesker overhovedet. Jeg skyndte mig med at komme i vandet, og der gik ikke mere end 10 minutter, før jeg fik min første fisk. Og det blev ved. I andet kast fik jeg min næste fisk, og det tredje kast gav så et rigtig solidt hug. Jeg havde den store havørred på i over et minut, men desværre faldt den af til sidst. Jeg tror desværre, at det var en fisk i fire-kilos klassen…

– Jeg var godt klar over, at jeg var ramt lige ned i et bonanza fiskeri, så jeg gav den gas, og fiskede ufortrødent videre, fortsætter han. – Inden den første time, havde jeg fået otte fisk, og den anden time jeg fiskede, fik jeg tre mere. Alle fisk huggede på den samme flue, og kun tre af dem var under de 50 centimeter med et par stykker der rundede de 60 centimeter. Den største var 63 centimeter, så det er helt klart en fiskedag, der er godkendt, slutter Samil sin beretning til Fisk & Fri. Hans kammerat, der kom en time inde i champangnefiskeriet, fik fire fisk og mistede tre.

Har du også fanget en stor fisk, så kontakt redaktionen på telefon 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This