Finn Jensen med kyst fanget laks på 7,8 kilo. Fisken tog en hvid hjemmebundet flue, der sad forenden af bombardaen.

GEORG CHRISTENSEN sender en fantastisk fangstberetning fra Kolding fjord. Det er dog ikke ham selv der har fanget fisken – det er makkeren Finn Jensen, som er alt for beskeden til at stille sig frem og vise fisken. Og her kan vi godt fortælle her på redaktionen – at det er der ingen grund til overhovedet

– Tirsdag 2. oktober sidst på eftermiddagen fangede Finn således en laks på 90 centimeter og 7,8 kilo på bombarda og en hvid hjemmegjort flue (Den på billedet er en laks – red.), fortæller Georg og fortsætter.

– Ugen efter, den 10. oktober, tog han i samme vand på samme flue endnu en storfisk. Denne gang på 83 centimeter. Vægten kender jeg endnu ikke, men det var en flot hanfisk.

– Finn er alt for beskeden til at sende jer noget, så derfor gør jeg det. Han fortjener lidt opmærksomhed – og en smule misundelse, slutter Georg.

Det kan vi kun give Georg fuldstændig ret i. Kystfanget laks som den på billedet er sjældne – om end de sidste par år vidner om at det er muligt i den sydlige region af Danmark.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This