Her er det Nicholas Bronze, der sidder med sin debuttrollelaks på 12,0 kilo. De huggede på en Apex ud for Klintholm Havn. VI HAR NETOP modtaget denne fantastiske fangst ud for Klinholm Havn, hvor trolling debutant Nicolas Bronce var taget med Frank Jurs ud på det næsten spejblanke hav:

– Jeg havde i længere tid snakket med Frank Jurs om, at han skulle vise mig trollingfiskeriets charme. Dagen blev fastlagt, og tidlig søndag morgen vendte vi snuden mod Klintholm Havn. Morgenen startede desværre lidt trægt, da vi ikke kunne få gang i båden pga. afladt batteri. Hertil skal der lyde en tak til Næstved-drengene der hjalp os med et

par startkabler, og vi fik gang i båden, fortæller Nicolas. Al start er svært, det er der sikkert flere der kan snakke med om.

-Efter et par timers fiskeri fik vi et godt hug på en af overfladestængerne på en sort Apex, der fiskede i ca. halvanden meters dybde. Fisken sprang flere gange fri af vandet, og vi kunne tydeligt se, at dette var en god fisk. Fisken gav en superfed fight og blev landet efter den havde været inde omkring båden flere gange. Laksen vejede 12 kilo, og man kan med et smil på læben sige, at dette er en rigtig god fisk at lægge ud med, på sin første trollingtur efter laks, slutter Nicolas Bronze fra "Team Lystfiskerhjørnet".

Sådan skal det gøres!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This