Fisken blev målt til 66 centimeter, hvilket var ny personlig rekord til Anders Almskou. Fisken tog en Polar Magnus med rainbow dubbing i stedet for det normale pearl dubbing.

23-10-2012 – DEN4. oktober var Anders Almskou fra Skanderborg taget til Samsø med fiskekammeraterne Torben, Brian, Tony og Karsten. Anders havde sin første kystørred til gode og håbede, at denne tur ville blive et vendepunkt, hvilket det blev, da han på flue fik en helt fantastisk ørred på 3,2 kilo.

– Jeg kørte med Brian, der havde bestemt, at vi skulle ud og prøve Kolsør hage, som ligger på vestkysten oppe i nærheden af Nordby. Jeg startede lidt syd for revet og bevægede mig lige så stille syd på. Pludselig stopper fluen, og jeg tænker, at nu sidder jeg bare i tangen igen, som man gjorde ind imellem på denne plads, men da der ryger en fisk ud af vandet kan jeg godt se på det hele at jeg nok har fået min første havørred på, fortæller Anders og fortsætter.

– Fisken flyver ud af vandet mange gange, og jeg bliver enig med mig selvom, at det nok er en fin fisk, og den nok er over målet. Brian kommer stille og roligt over og gør nettet klar. Han er godt klar over, at det er en af de rigtig gode fisk, jeg har fået fat i. Det er slet ikke gået op for mig, hvor stor denne fisk er, men alligevel ryster det helt sindsygt i knæene. Efter den har været ude af vandet et utal af gange kommer den stille og roligt ind mod os og Brian tager med en sikker hånd nettet ind under fisken og det er først der jeg virkelig indser hvor stor en fisk det er. Fisken er længere end nettet, men Brian formår at få den kanet ind i nettet, og da fisken ligger i nettet bliver det til en kæmpe krammer og et sejrsråb, beretter en glad kystfluefisker.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This