Her ses Peters flotte kildeørred fra Poppelsøen på lotte 2,2 kilo. 10-05-08 – PETER BLAABJERG OLSEN fra Ølby var taget til Poppelsøen sammen med sin bror, for at lufte fluestængerne. – Fluefiskeri er meget nyt for os begge og ugen før havde vi

haft en rigtig godt dag ved Poppelsøen med 7 fisk hver, fortæller Peter Blaabjerg Olsen. Min bror fik blandt andet en rigtig flot bækørred på 3,4 kilo.

Denne dag startede sløvt ud, da fiskene slet ikke var til at få i tale. Fiskene virkede meget sky og de to brødre prøvede alt muligt forskelligt. – På et tidspunkt hiver jeg med en helt hvid booby nymfe frem fra boxen og sætter den på et hurtig synkende 0,18 forfang, fortsætter Peter Blaabjerg. I andet kast hugger fisken og jeg opdager hurtigt, at det er en kildeørred på de flotte hvid streger bag finnerne. Fiskene i Poppelsøen har en virkelig god kondi og det tager små 10 minutter, før vi kan lande fisken. Min første og virkelig flotte kildeørred med helt perfekte finner på 2,2 kilo ligger nu sikkert på grasset. Sikke en tur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This