To fluer med et smæk – første gang med jerkbait og første gedde nogen sinde. Og så var det endda en gedde på 101 centimeter med en anslået vægt på 7-8 kilo. Sådan!

26-11-11 – MIDT I OKTOBER fik Mathias Bo Jensen fra Viborg en oplevelse, som ikke vil gå i glemmebogen. Under en tur til Gudenå lånte han en jerkbaitstang af en kammerat – en form for fiskeri han aldrig havde prøvet.

– Jeg stod ved en bro og øvede mig i at kaste med multihjul. Efter en halv time gik jeg hen til nogle siv og gik ud i vandet. Jeg kastede til modsatte brink, og jerkede den ind. Uden for sivene, hvor jeg stod, lavede jeg et spinstop, og så kom den frem og huggede. Det var en fantastisk oplevelse for mig, da det var min første gedde nogen sinde, slutter Mathias.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This