Ulla Olesen med sin første fisk nogensinde, en smuk kildeørred på 1,6 kilo. ULLA OLESEN fra Odense var på ferie ved Rold skov og besøgte Medestedet Put & Take sø. Hun har sendt os denne beretning:

– Det er svært at lokke min datter på 6 år og jeg med på fisketur, men på vores ferie til Roldskov lykkes det min kæreste at få os op kl. 04.00 om morgenen og tage på fisketur. Det var dejligt vejr med klar himmel og sol. Jeg kastede nogle få gange og så fik jeg bid. Det var jo min første fisk, så det var rigtig spændende at at fighte og lande en kildeørred på 1,6 kilo.

Kort efter fik jeg en til på 1,400, så måske kæresten godt kan få os med en anden gang, og hvem ved måske bliver det min datter der har heldet den dag.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This