Spændingen var stor før deltagerne med de største fisk skulle på på scenen for at få vejet deres fisk live fjensynet og foran det store publikum. (Foto: Gordon P. Henriksen) I GÅR AFTES blev de første laks fra Trolling Masters Bornholm indvejet. Som noget nyt i år vejes de allerstørste fisk ikke i vejeteltet, men først live på scenen om aftenen. Dette giver en særdeles spændende afslutning, hvor dagens resultat ikke kendes før til sidst. Således var seks store, sølvglinsende laks valgt ud til at blive vejet i den direkte transmission fra Trolling Master Bornholm. Fisk & Fri var med i hallen og arrangørerne skal have stor ros for den nye måde at præsentere fiskene på, som giver et særdeles spændende show. Vi glæder os til lørdag aften hvor de sidste fisk skal vejes og vinderen skal kåres.

Der blev i alt fanget 90 laks i går, som må siges at tegne lovende – sidste år blev der fanget 41 den første dag. I vinderfeltet lå garvede trollinge fiskere såsom Søren Vesth fra Team Garmin, der stod for den fjerde største laks, men førstepladsen gik til den noget ukendt Nordjyde, Frank Yde, fra Thy. Det er tredie gang, at Frank Yde er med i Trolling Master Bornholm, men det er faktisk den første laks han nogensinde har landet en laks! Og hvilken prægtig laks! Den vejede 17 kilo lige ud og gav en gevinst på 2000,- kr. for dagens fangst. Bliver der ikke fanget en større fisk i løbet af torsdagen, fredagen, og lørdagen kan han også gå med titlen som vinderen af Trolling Masters 2010 og vil være 50.000,- rigere.

Her er det en glad nordjyde, Frank Yde, der bliver interviewet af Peter Tanev live til fjernsynet om sin første laks nogensinde. Tv. ses Jan Jørgensen, der er manden bag den store konkurrence og konferencie på scenen. (Foto: Gordon P. Henriksen) Dagens andenstørste laks blev trukket i land af besætningn på båd 118 med brødrene Anders og Jesper Gottlieb fra København. Den vejede 15.710 kilo og var en fisk ud af et seksdobbelthug, hvor fem kom ind. Dette gør at de fører holdkonkurrencen og sikrer at danskerne fører landskampen efterfulgt af Sverige på andenpladsen og Tyskland på trediepladsen.

HÅRDT VEJR UDSKYDER KONKURRENCE

Kl 06:30 i morges var der skippermøde og her måtte Jan Jørgensen give den sørgelige melding at bølgerne gik for højt i bogstaveligste forstand. – I skrivende stund (07:15) er starten er derfor udsat fra kl. 07:00 til 11:00. Vi håber vejret lægger sig så deltagerne kan komme ud og fiske laks!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This